Magisk kväll på Gummifabriken i Värnamo! Fick mig att minnas kvällarna om sommaren när jag kunde höra lockropen på korna som skulle kallas in för mjölkning! Kom tjyna....kom ...och kobjällan på ledarkon hördes över backarna! En härlig låt att somna till som barn! Tack för en fin kväll!!!
Nu är AVTRYCKET i Värnamo Gummifabrik invigt! Här kan du lämna dina minnen och göra ett avtryck! Liselotte Munther från Jönköpings Läns Museum och Lars Alkner från Värnamo Kommun lämnar sina radiominnen! Nu är det din tur! Det är något visst med att skriva på en skrivmaskin! Själv är jag både stolt och glad över att formgivningen i rummet fungerar och jag älskar den gula färgen! Blir så glad av den!
Stilla ligger havet och vi njuter av sensommar bad och sol på ön som efter en intensiv högsäsong nu pustar ut och lägger in en annan växel!
Med Lena Bexell på Wendelas vernissage på Saltarvet i Fiskebäckskil! Sprudlande härligt och inspiterande! Både konsten, huset och sällskapet!
Lugnet och svalkan lägger sig över vårt kvarter i Rotterdam. Det är något visst med ljuden som förändras när solen sakta sjunker. Rösterna blir lägre, duvorna kurrar och en katt hoppar skickligt upp på en mur. Det är sommar i Rotterdam! Vår stad ett litet tag till...
Den gubben sitter mitt i prick!
Kulturarv TÅNNÖ vilken härlig vernissage kväll i Värnamo Kulturarvsnod!
Påskbrasa i Grundsund!
INVIGNING av Gummifabrikens nya flygel designad av Mats Theselius! Staffan Sheja och Jönköpings Orkesterförening spelade! Efter konserten blev det flygelhäng och spännande mästarmöten!
Vilken fantastisk dag i Vemdalen! Så tacksam för all gnistrande snö, skinande sol och härlig skidåkning!
Rapsody in blue - älskar BLÅ i alla färger, former och klanger!
Då var jag med nya läsglasögon åhhh vad jag ska läsa nu!
Vernissage på finaste Sofia Bergmans utställning på Galleri Koch i Stenungsund! Pågår till den 9 feb!! Vackert se den!!!
Härligt dopp i Oslofjorden! Tack finaste Gunilla & Tomm för en underbar start på 2019!
Tack alla ni som kom på vår bokrelease av vår novellsamling Samtidigt i New York! Det blev en härlig kväll! Sköna vänner, sköna Ludde & Maria, skönt förlag Ordberoende förlag, skön sång och sköna författare!
Tack alla ni som kom på vår bokrelease av vår novellsamling Samtidigt i New York! Det blev en härlig kväll! Sköna vänner, sköna Ludde & Maria, skön sång och sköna författare!
RELEASEFEST på våra 24 julberättelser! Välkommen den 20 nov ENGELEN i Gamla Stan, Kornhamstorg 59 B , Stockholm!!!
Idag har jag hjälpt till att hänga många härliga konstverk för Lena Bexell & Gunnel Nirving Lönnroth som ställer ut på Galleri Engleson, Erik Dahlbergsgatan 28 i Göteborg. VERNISSAGE i morgon lördag 22 sep kl 12-16 Öppet lör-sön kl 12-16,mån-tor kl 12-18! Välkommen
I november lagom till julhandeln kommer vår nya novellsamling! Nu utspelar sig berättelserna i NEW YORK! Jag har några ex kvar av tidigare noveller om du vill kompettera! 100 kr plus frakt!
Ett besök i Borås och på Textilhögskolan! Inspirerande och kreativ miljö! Tack för rundturen syster!
Tack, Grattis,Fantastiskt!!!
INVIGNING av Värnamo Kulturarvsnod! Vilken fin kväll hundra personer kom och såg premiärvisningen av Fryele skolelevers filmer efter berättelser från Fryele hembygdspark, de förundrades och beundrade hologrammen som Kulturparken Småland i Växjö , Patrik, Annika och Christina varit med och producerat! En gummislang knöts ihop och så öppnades portarna till allt spännande framtida samarbete! Nöjd och glad är jag!!!!!
Nu är min formgivning färdig och det är dags för invigning av Värnamo Kulturarvsnod i Gummifabriken i Värnamo i morgon torsdag kl 18.00 Välkommen!!!
Arbetet med Värnamo Kulturarvsnod i Gummifabriken fortsätter! Idag kom stenarna på plats!
Efter en het dag i Växjö kom äntligen regnvädret och med den en riktig urladdning! SKÖNT!
Syrsorna spelar i sommarnatten!
En magnifik älg i Rendalen i Norge!
Tänk att ligga platt på mage på en brygga och torka efter ett bad med en bris i håret och doften av tång och salt! I fjärran hörs barnens skratt! Några skröpliga damer som doppar sina gistna kroppar i de läkande böljorna! Måsar som skränar och tärnor som dyker. En sol som strålar i zenit! Sommarprataren för dagen tar sig ut i etern. Ja då är sommaren precis som den ska va!
Skapande pågår en modell av Värnamo Kulturarvs NOD blir till och den invigs den 30 augusti i Gummifabriken i Värnamo!!
En GUL varm KRAM från mig bland BLOMMOR å BLAD så GLAD!!!

Facebook - Följ och diskutera

Twitter - Följ och diskutera

Se oss på Youtube